MvE consult stelt u graag voor aan het Team Horizontaal Toezicht dat met ingang van oktober 2018 voor u klaar staat om uw zorginstelling te begeleiden bij de implementatie van Horizontaal Toezicht (HT). Vanwege hun aanvullende competenties en kennis vormen Tom Dutihl en Stef Meihuizen een sterk team voor het tijdelijk ondersteunen van uw ambities op dit terrein.

Stef heeft ruime ervaring met zowel landelijke als ziekenhuisbrede projecten op het gebied van DBC’s en declaratieverkeer en als interim Hoofd Interne Controle. Zijn diepgaande kennis van zorgadministratie, declaratieverkeer, EPD-werking en registraties (ICD10, LBZ) maken van hem een ideale projectleider Implementatie Horizontaal Toezicht. (klik hier voor cv)

Tom was manager Audit, Risk & Compliance van het Erasmus MC en was nauw betrokken bij de implementatie van HT in het Erasmus MC. Tom beschikt over gedegen kennis op het gebied van compliance, registratie, audits & controls waardoor hij een ideale businesspartner/senior adviseur HT voor u kan zijn. (klik hier voor cv)

Ook het inzetten van junior en medior consultants vanuit MvE consult, waaronder artsen, behoort tot de mogelijkheden waardoor er tijdelijk extra mankracht kan worden ingezet voor uw implementatie HT.

Interesse gewekt of wellicht vragen? Neem vrijblijvend contact op met Stef via stef@meihuizen.nl of bel 06-52338680