Profielen

Matthijs van Essen heeft een gedegen kennis van de gezondheidszorg, voornamelijk 1e en 2e lijnszorg en brancheverenigingen zorg. Hij heeft veel ervaring in (bestuurs) advisering, vertaling van strategie en (landelijk) beleid in de zorg. Met een multidisciplinair team van onder andere medisch specialisten en managers weet hij in beperkte tijd tot concrete verbeterplannen te komen. Matthijs heeft snel overzicht, werkt snel, is analytisch en verbindend.

Matthijs zijn specialismen zijn, analyse en begeleiding van complexe verandervraagstukken, projectleiding, projectcoaching, procesbegeleiding van richtlijnontwikkeling, procesverbetering informatiebeleid, kwaliteitsbeleid, kwaliteitsregistraties (opzet, governance, privacy), resultaatgerichte gesprekstraining.

Klik hieronder om het volledige CV van Matthijs te bekijken.

CV drs. M. (Matthijs) van Essen, bijgewerkt tot 03-2021

Stef Meihuizen heeft een brede achtergrond in de gezondheidszorg, van gehandicaptenzorg tot ZBC, van landelijke organen tot ziekenhuizen. Qua inhoud heeft Stef een breed pallet aan kennis in zijn rugzak; van EPD implementatie tot beleid en strategie, van kwaliteit tot research, van DBC’s tot ICT en financiën. Kortom; een allrounder op het gebied van bedrijfsvoering en kwaliteit.

Processen verbeteren, bruggenbouwer, change management, samenwerking, snelle analyse/helicopter view en doorzettingskracht en daadkracht zijn sterke punten van Stef. Energie, enthousiasme en humor zijn hierbij kernwoorden.

Klik hieronder om het volledige CV van Stef te bekijken.

CV drs. S. (Stef) Meihuizen RZA 12-2017